FødevareWatch

Hele verden holder øje med Nima fra Snekkersten

PROFIL: Nima Tisdall har med stort iværksættertalent vakt opsigt i udlandet, hvor både Barack Obama og erhvervsmagasinet Forbes har fremhævet hende som gjort af et stof, som også har vagt opsigt på havnen i Danmark.

Foto: PR

Nok lader det store økonomiske gennembrud vente på sig for iværksættervirksomheden Blue Lobster, men Nima Tisdall - en af de to stiftere - har haft internationale øjne på sig i efterhånden et par år.

Senest er Nima Tisdall tonet frem hos erhvervsmagasinet Forbes. På den årlige talentliste "Under 30 Europe 2021" har hendes arbejde for at få mere bæredygtigt fiskeri ud på tallerknerne i Blue Lobster skaffet hende en høj placering i kategorien "social impact".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier