FødevareWatch

Blue Lobster-stifter på eftertragtet Forbes-liste

Nima Tisdall fra fiskevirksomheden Blue Lobster er havnet på profileret europæisk liste over entreprenørskab.

Foto: PR

Cremen af unge iværksættere i Europa. For sjette år i træk lister erhvervsmagasinet Forbes "Under 30 Europe 2021" og denne gang er der en fødevareprofil med fra Danmark.

Stifter Nima Tisdall fra fiskevirksomheden Blue Lobster er således profileret på Forbes-listen under kategorien "social impact", idet selskabet arbejder for mere bæredygtigt fiskeri hele vejen ud til tallerkenen.

Og den eksponering glæder Nima Tisdall sig over på sin Linkedin-profil, fordi det sætter spot på, at forbrugere og restauranter ved hvor fiskene kommer fra og at de er fanget på en ordentlig måde.

"Utroligt begejstret for at være med på dette års Forbes "30 under 30"-liste. Det er en ære at få anerkendt alt vores arbejde hos Blue Lobster - såvel som vores mission om at muliggøre en bæredygtig fiske- og skaldyrsindustri.

Hun beskriver filosofien bag Blue Lobster som en "digital markedsplads, der giver dig mulighed for at købe skånsom og retfærdig fisk og skaldyr direkte fra fiskere". Umiddelbart en simple ide, men Nima Tisdall beskriver det i praksis som opgavemed mange lag i.

Løgismose-medstifter og københavnsk restauratør investerer i fiske-startup 

Mere fra FødevareWatch

Horestas nye direktørtrio: Vi skal blive skarpere

INTERVIEW: Horesta er på mange måder den ønskede fælles indgang for hotel- og restaurationsbranchen, men ifølge organisationens tre nye direktører er der dog steder, hvor der kan strammes op. ”Vi er en Ferrari, der kører på to ventiler i stedet for otte,” lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier