FødevareWatch

Fødevareministeriet får to nye kontorchefer

Rasmus Prehns ministerie for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har fået to nye kontorchefer.

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Magnus Ulveman og Morten Holm-Hemmingsen er ifølge en pressemeddelelse blevet udpeget til at være de to kommende kontorchefer med ansvar for ministeriets Policy- og Ministersekretariatet.

Fra 1. maj skal Magnus Ulveman være sekretariatets kontorchef med ansvar for presse og kommunikation. Han har siden marts sidste år været udviklingsministerens pressechef, og inden da var han pressechef i Sundheds- og Ældreministeriet.

"Fødevareministeriet er centralt placeret i forhold til nogle af vores største udfordringer, der involverer betydelige politiske og økonomiske interesser. Ministeriet skal i den kommende tid finde løsninger på den grønne omstilling af landbruget, brexit og meget andet," udtaler Magnus Ulveman i pressemeddelelsen fra ministeriet.

Morten Holm-Hemmingsen har ifølge meddelelsen været konstitueret kontorchef for opgaverne med ministerbetjening og policy siden 1. februar i år.

Ansættelserne følger i halen på den mink-sag, der i efteråret kostede daværende fødevareminister Mogens Jensen (S) posten.

Rasmus Prehn (S) overtog efterfølgende jobbet som fødevareminister.

I sidste måned stoppede pressechef Bjarke Kamstrup i sit job for fødevareministeren på Slotsholmen, og erstattede det med et job i slagterikoncernen Danish Crown.

Regeringen søsætter pulje til plantebaserede fødevarer

Fødevareministerens pressechef skifter til Danish Crown

Partier er enige om fordeling af EU-pulje til fiskeriet

Mere fra FødevareWatch

System Frugt slutter af med røde tal

Året 2020 byder på underskud for salget af tørret frugt og nødder hos aarhusianske System Frugt. Selskabet blev sidste år solgt til Urtekram-ejeren Midsona.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier