FødevareWatch

Fødevareministerens pressechef skifter til Danish Crown

Bjarke Kamstrup skifter ministeret på Slotsholmen ud med et job i slagterikoncernen.

Foto: Danish Crown / PR

Efter to år i spidsen for fødevareministeriets pressehold stopper Bjarke Kamstrup ved udgangen af marts i jobbet for Rasmus Prehns ministerium.

Den 1. maj tiltræder han så i stedet i sit nye job som public affairs manager og kommunikationspartner for datterselskaberne Dat-Schaub og Ess-Food i Danish Crown.

Her skal han ifølge en meddelelse fra Danish Crown arbejde sammen med chefen for public affairs i Danish Crown, Frederik Greibe.

"Dialogen med omverdenen er vigtig for Danish Crown, som i disse år er i gang med en grøn omstilling, og her er ikke mindst kommunikationen med aktørerne inden for fødevareområdet væsentlig for at kunne sætte fokus på de rigtige områder. Derfor er jeg meget glad for at få Bjarke med holdet," siger Astrid Gade Nielsen, kommunikationsdirektør i Danish Crown, i meddelelsen.

Bjarke Kamstrup var først pressechef for fødevareminister Mogens Jensen, inden Rasmus Prehn trådte til i efteråret. Før jobbet på Slotsholmen var han ansat hos TV Midtvest og TV2 Nyhederne.

"Jeg bilder mig ind, at min baggrund i det vestjyske giver mig et godt kendskab til menneskene og miljøet i landbruget. Danish Crown er i gang med en spændende transformation, og jeg glæder mig til at kaste mig ind i kampen for en mere bæredygtig fremtid for fødevarer," siger Bjarke Kamstrup selv om jobskiftet.

Carlsbergs pressechef forlader bryggeriet til fordel for Danfoss

Mere fra FødevareWatch

Sløv sagsbehandling bremser fastfoodkædes udvidelse

Fastfoodkæden Sunset Boulevard har i år haft planer om at åbne seks til otte restauranter rundt om i Danmark. De planer er dog blevet skudt til hjørne på grund af lange ventetider på en byggesagsbehandler og byggetilladelser.

EU-lovgivning vil koste fødevarebranchen 140 millioner kroner

Det vil i gennemsnit koste alle fødevarevirksomheder et par tusinde kroner at overgå til nye regler om betalingsfrister og ansvarlig handel. De årlige omkostninger er dog reduceret kraftigt ved dansk beslutning om overimplementering, anslår Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Venstre vil åbne restauranter uden coronapas

Som et af fem konkrete forslag til en hurtigere genåbning vil Venstre have åbnet for både udendørs og indendørs servering på restauranter uden coronapas, når der senere på ugen skal forhandles om yderligere åbning af samfundet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier