De kulinariske ambitioner er høje for Musikkens Spisehus, der genåbner med tre nye restaurantkoncepter i koncertstedet Musikkens Hus i Aalborg.
Under navnet Fauna skal gæsterne fremover bespises på absolut gourmetniveau med Fauna Fine Dining, mens der under ombygningen også er blevet plads til en spisebar samt koncertmenuer på Faunas 1. Sal.
Restauratør Mikael Kopp Christensen står bag alle tre restaurantkoncepter, der skal have en stærk lokal forankring, når man åbner i maj.
"Vi vil gerne vise vores gæster, hvordan lokale omgivelser kan afspejle sig i vores restaurant, og at råvarer ikke behøver at komme fra udlandet for at være gode – tværtimod. Det er derfor også ambitionen, at vi skal dykke ned i de lokale råvarer og skabe menuer med et skarpt og præcist udtryk," siger Mikael Kopp Christensen.
Aalborg får sin egen Carlsberg-øl
Nowacos milliardforretning blev 10 procent mindre - men slog resultatrekord
Direktør spår trecifret milliontilbagegang hos 7-Eleven