FødevareWatch

Direktør spår trecifret milliontilbagegang hos 7-Eleven

For næsten et år siden begyndte coronaen at sætte spørgsmålstegn ved adfærd, hverdagsritualerne, og hvorvidt det var sikkert at stå en S-togsstation. I dag er forventningerne til 2021 allerede på vej ud ad vinduet. "Vi er væsentligt hårdere ramt nu," siger Jesper Østergaard.

"Da vi lagde budgettet for 2021 tilbage i oktober, havde vi ikke forestillet os, at vi skulle have så hård en lockdown hele vejen ind i februar," siger adm. direktør i 7-Eleven Danmark, Jesper Østergaard. | Foto: PR / Reitan Convenience

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

EU-lovgivning vil koste fødevarebranchen 140 millioner kroner

Det vil i gennemsnit koste alle fødevarevirksomheder et par tusinde kroner at overgå til nye regler om betalingsfrister og ansvarlig handel. De årlige omkostninger er dog reduceret kraftigt ved dansk beslutning om overimplementering, anslår Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Venstre vil åbne restauranter uden coronapas

Som et af fem konkrete forslag til en hurtigere genåbning vil Venstre have åbnet for både udendørs og indendørs servering på restauranter uden coronapas, når der senere på ugen skal forhandles om yderligere åbning af samfundet.

Corona har bremset Nettos vækst i Polen

Hvor det tyske marked under pandemien minder om danskernes indkøbsmønster, ser billedet anderledes ud i Nettos polske butikker. Nettos direktør, Michael Løve, løfter sløret for årets gang i kædens udenlandske filialer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier