Slagteridirektør er ærgerlig over genåbningsplan

En slagteriejer, der er for lille til at levere til store butikskæder, mener, at det har for lange udsigter med at få gæster tilbage til restauranter og kantiner.
Foto: Casper Dalhoff / Ritzau Scanpix
Foto: Casper Dalhoff / Ritzau Scanpix

Mandag aften præsenterede Folketinget den nye store genåbningsplan. Den gav dog ikke meget trøst til Carsten Nielsen, der er ejer af et af Danmarks fire sidste kreaturslagterier, Mogens Nielsen Kreaturslagteri. Det skriver Landbrugsavisen.

"Jeg er hårdt ramt, for vi har aldrig haft så dårligt et salg som nu. De billige stykker kører godt nok, men så længe restaurations- og kantinesegmentet ikke kører, så er vi hårdt ramt i forhold til de andre," siger Carsten Nielsen.

Han uddyber, at han har talt med sine restaurantkunder om genåbningen, hvor han fik en fornemmelse for, at de ikke tør tro på, at udeservering vil gøre den store forskel.

Mogens Nielsen Kreaturslagteri i Herlufmagle slagter cirka 300-350 kreaturer per uge. Normalt sælger slagteriet mellem 20 til 25 pct. til restauranter og foodservice.

Restauranter udeladt af prognoser for genåbning

Bred genåbningsaftale giver erhvervslivet håb: "Nu lysner det forude"

Hjælpepakker forlænges til 30. juni i genåbningsaftale 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Photo: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter