FødevareWatch

Momslån udskyder konkurser i restaurationsbranchen

Selvom antallet af konkurser i årets første måned næsten er fordoblet sammenlignet med sidste år, er det ikke et udtryk for, at flere hoteller og restauranter har drejet nøglen om. Konkurserne vil komme, når momslån skal tilbagebetales, mener Horesta.

Foto: Marius Renner

Når man tager et kig på udviklingen over antallet af konkurser i hotel- og restaurationsbranchen, kan man hurtigt få det indtryk, at flere serverings- og overnatningssteder har drejet nøglen om i takt med, at 2020 gik på hæld.

Ifølge Danmarks Statistik er antallet af konkurser nemlig steget fra 45 i januar 2020 til 82 konkurser i januar 2021.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

I Ovodan har man gjort æg til en global milliardforretning

Det fynske æggepulverselskab Ovodan Egg Group er markedsledende i flere lande og buldrer i disse år frem i Kina. I år har selskabet, der er ejet af Stadil-konglomeratet Thornico, en børsnotering i kalenderen, som skal fremme væksten yderligere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier