FødevareWatch

Svensk kæde åbner tredje restaurant i Danmark

En svensk restaurantkæde, der har 14 steder i hjemlandet, sætter flere tænder i det københavnske restaurantmarked, hvor man nu er klar til sin tredje åbning.

Foto: Stine Bidstrup/KULTUR

Zócalo-kæden, der sælger mexicansk fastfood, åbner den tredje restaurant i det københavnske, når dørene onsdag slås op til en ny restaurant på Frederiksberg.

I forvejen har den svenske kæde 14 restauranter i hjemlandet og i Danmark har Zócalo en restaurant i Tivoli Food Court og ved Nørrebros Runddel.

"Da vi købte rettighederne til Zócalo i Danmark, var det fordi, vi så et tydeligt hul i det danske fastfoodmarked – og responsen fra vores gæster siden overtagelsen i september 2019 har bekræftet, at vores fornemmelse var rigtig. Vi laver kvalitetsmad med sunde råvarer og masser af smag, og vi er stadig overbeviste om, at der er potentiale til at skabe en af landets største fastfoodkæder," siger Søren Skydt-Nielsen, der er franchise-tager sammen med Jimmy Seide Petersen.

Zócalo udspringer af den islandske kæde Serrano, der har 10 restauranter på Island. Zócalo er navnet på det største torv i Mexico City - en af de største pladser i verden.

Restaurantkæder på ekspansionstogt kigger mod Esbjerg Ny franchisekæde går efter 25 restauranter i Danmark Danskere vil åbne svensk restaurantkæde i Danmark

Mere fra FødevareWatch

Hvem er Henning Kjeldsen?

PROFIL: Han er en mand med mange ansigter. I offentligheden er han døbt "kvotekongen", i retssystemet er han tiltalt, men der er også en anden fortælling om storfiskeren Henning Kjeldsen. På havnen i Skagen er han helten og manden, som hjælper de unge fiskere ind på et hårdt marked.

Danæg overtager finsk partner

Danæg-koncernen, der i forvejen ejede omkring en fjerdedel af et finsk pakkeri og produktselskab, har købt resten af selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier