FødevareWatch

Tangproducent i opråb over sløve myndigheder

For tunge processer med godkendelse af nye tangbrug til fødevareproduktion kan betyde, at Danmark kan gå glip af nye erhvervsmuligheder, lyder det fra selskabet Dansk Tang.

Foto: Dalhoff Casper/Ritzau Scanpix

Bedre rammevilkår for produktion af tang langs de danske kyster og mere samarbejdsvillighed hos myndighederne er påkrævet, hvis man vil forløse mulighederne ved at dyrke tang herhjemme.

Sådan lyder det fra selskabet Dansk Tang i Odsherred, der de senere år har arbejdet på at udvide med flere tangbrug. Men selskabet bremses af lange sagsbehandlingstider, krav om store bankgarantier og manglende forståelse hos de relevanter myndigheder som Kystdirektoratet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier