FødevareWatch

Gassen går af den grønne ballon i kølediskene

Efter flere år med tårnhøje vækstrater er salget af plantefars styrtdykket under coronakrisen. For første gang i mange år har danskerne i stedet øget forbruget af rigtigt kød.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Efter flere år med vilde vækstrater er salget af plantefars styrtdykket under coronakrisen. I Salling Group er salget af det grønne kødalternativ halveret, og i Coop er salget faldet med en tredjedel.

"Salget af plantefars steg stejlt i nogle år og tegnede sig på et tidspunkt for 5 pct. af salget i kategorien hakket kød. Nu er andelen faldet til 2,5 pct. Samtidig er salget af kød steget ganske markant," fortæller Søren Bo Christensen, kategoridirektør i Salling Group.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier