FødevareWatch

Gassen går af den grønne ballon i kølediskene

Efter flere år med tårnhøje vækstrater er salget af plantefars styrtdykket under coronakrisen. For første gang i mange år har danskerne i stedet øget forbruget af rigtigt kød.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Efter flere år med vilde vækstrater er salget af plantefars styrtdykket under coronakrisen. I Salling Group er salget af det grønne kødalternativ halveret, og i Coop er salget faldet med en tredjedel.

"Salget af plantefars steg stejlt i nogle år og tegnede sig på et tidspunkt for 5 pct. af salget i kategorien hakket kød. Nu er andelen faldet til 2,5 pct. Samtidig er salget af kød steget ganske markant," fortæller Søren Bo Christensen, kategoridirektør i Salling Group.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny formand i nordjysk fiskekoncern

Fiskekoncernen Seafood Danmark fik i sommer ny koncernchef, og nu er der også kommet ny bestyrelsesformand i selskabet med de store vækstambitioner.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier