Analyse: Pandemi tager pusten fra skrøbelig restaurationsbranche

En gennemgang af regnskaber i restaurationsbranchen peger på stigende indtjening og øget investeringsvillighed op til nedlukningerne, viser ny analyse fra Deloitte.
Optimismen boblede i restaurationsbranchen lige op til pandemien, viser regnskabsanalyse. Her er det Restaurant Donda i København fra et besøg i foråret. | Foto: Staff/Reuters/Ritzau Scanpix
Optimismen boblede i restaurationsbranchen lige op til pandemien, viser regnskabsanalyse. Her er det Restaurant Donda i København fra et besøg i foråret. | Foto: Staff/Reuters/Ritzau Scanpix

Mens udvidede krav om brug af mundbind og en ny runde europæiske nedlukninger tager form, var der anderledes optimisme i restaurationsbranche ved indgangen til 2020.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Photo: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter