FødevareWatch

Analyse: Pandemi tager pusten fra skrøbelig restaurationsbranche

En gennemgang af regnskaber i restaurationsbranchen peger på stigende indtjening og øget investeringsvillighed op til nedlukningerne, viser ny analyse fra Deloitte.

Optimismen boblede i restaurationsbranchen lige op til pandemien, viser regnskabsanalyse. Her er det Restaurant Donda i København fra et besøg i foråret. Foto: Staff/Reuters/Ritzau Scanpix

Mens udvidede krav om brug af mundbind og en ny runde europæiske nedlukninger tager form, var der anderledes optimisme i restaurationsbranche ved indgangen til 2020.

Det viser Deloittes Restaurationsanalyse 2020, der peger på økonomisk fremgang i 2019, hvor det primære resultat pr. ansat steg i gennemsnit med hele 50 pct. fra året før.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier