FødevareWatch

Aflyste julefrokoster skaber frygt hos fynske restauratører

Med vekslende coronarestriktioner tegner der sig et dystert efterår for restauratører i Odense. Indtjeningen i november og december er normalt dobbelt så høj, lyder bekymringen – og udgør en buffer til resten af året.

(Arkiv / Illustration) | Foto: HANNIBAL HANSCHKE/REUTERS / X02197

De daglige opkald om aflyste julefrokoster kan komme til at koste flere restauranter i Odense livet.

Det skriver Fyens Stiftstidende, hvor flere restauratører uddyber, at julefrokostsæsonen generelt giver et overskud, som kan hjælpe forretningen gennem de mere magre tider på året. Blandt bekymringerne nævner flere til avisen, at særligt de seneste restriktioner, hvor eksempelvis restauranter og barer skal lukke kl 22.00, har tyndet ud i julefrokosterne i ordrerbøgerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier