FødevareWatch

Aflyste julefrokoster skaber frygt hos fynske restauratører

Med vekslende coronarestriktioner tegner der sig et dystert efterår for restauratører i Odense. Indtjeningen i november og december er normalt dobbelt så høj, lyder bekymringen – og udgør en buffer til resten af året.

(Arkiv / Illustration) Foto: HANNIBAL HANSCHKE/REUTERS / X02197

De daglige opkald om aflyste julefrokoster kan komme til at koste flere restauranter i Odense livet.

Det skriver Fyens Stiftstidende, hvor flere restauratører uddyber, at julefrokostsæsonen generelt giver et overskud, som kan hjælpe forretningen gennem de mere magre tider på året. Blandt bekymringerne nævner flere til avisen, at særligt de seneste restriktioner, hvor eksempelvis restauranter og barer skal lukke kl 22.00, har tyndet ud i julefrokosterne i ordrerbøgerne.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier