FødevareWatch

Kendt restaurant har rod i regnskabet

For et år siden havde restaurant Substans en Michelin-stjerne. Nu er der så meget kaos i regnskabet, at den nyudpegede revisor ikke kan stå inde for det.

Restaurant åbner på toppen af Aarhus og vil nå stjernerne. René og Louise Mammen, indehavere af Restaurant Substans, fotograferet i restauranten, som er ved at blive indrettet. Selskabslokalet på 10. etage og tagterrassen. Foto: Brian Karmark/JPA

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier