Arkene med kreative løsninger på corona-udfordringer har fået mange streger på landets restauranter i det seneste halve år.
Ifølge Berlingske har en del michelin-restauranter introduceret lettere og billigere menuer, mens andre kører i retning af også at have hverdagspriser i weekenden.
"Vores normale oplevelse består af 16 serveringer, og det er ni gange, du skal høre en vinhistorie. Det kunne vi simpelthen ikke nå at gøre fra kl. 18-22, uden at det blev lidt forjappet. Så i stedet for at græde snot over, at det igen skal gå ud over os, har vi valgt at lave en mindre og billigere menu – og så slå på, at man kan få en Michelin-oplevelse til en reduceret pris," siger Louise Mammen, medindehaver af restaurant Substans i Aarhus, til avisen.
Restauranten har barberet 500 kr. af prisen på sin spisemenu, så den koster 1000 kr., og vinmenuen er blevet 200 kr. billigere, så den koster 800 kr.
Bornholmsk Michelin-restaurant forlænger åbningsperiode Tidligere Michelin-kok ruller ny produktserie ud i detailkæde Restauranter i hele landet skal lukke klokken 22