Tidligere Michelin-kok ruller ny produktserie ud i detailkæde

Nystartet frokostfirma udvider med et nyt forretningsben i dagligvarehandlen. Indtil videre bliver produkterne håndfremstillet af topkok. "Jeg er ved at kaste op over det," griner han.
Søren Westh, der har en fortid på Michelin-restauranterne Noma, Per Se og El Bulli, er i dag kreativ direktør i cateringvirksomheden 506, som snart sender en ny produktserie på markedet. | Foto: PR/.506
Søren Westh, der har en fortid på Michelin-restauranterne Noma, Per Se og El Bulli, er i dag kreativ direktør i cateringvirksomheden 506, som snart sender en ny produktserie på markedet. | Foto: PR/.506

Søren Westh, der tidligere har arbejdet som souschef på Noma gennem otte år, står i køkkenet dag efter dag for at blive klar med en ny satsning til detailhandlen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også