FødevareWatch

Leverandører: Det er jo ingen hemmelighed, at vi ikke tjener store penge hos topkokkene

Michelinstjerner blev serveret på et sølvfad for restauranter over det ganske land mandag aften. En del af stjernestøvet tilfalder unægtelig også leverandørerne, men den reelle værdi for producenterne kan diskuteres, mener flere i branchen.

Christian Neve og Ditte Susgaard fra restaurant Domestic var blandt dem, der mandag aften blev hædret på Aarhus Rådhus. | Foto: Ida Gaunø Scheel-Bech

Mandag aften dryssede michelinstjerner ned over Danmark og resten Norden, da den sjette udgave af den nordiske guide blev præsenteret i Aarhus. I alt 35 michelinstjerner blev det til, delt mellem 28 danske restauranter – en fremgang på to spisesteder og fire stjerner i forhold til sidste år.

Men stjernestøvet rammer ikke kun restauranterne. Mens kokkene i sagens natur løber med den umiddelbare hæder og den dertilhørende hviddellede michelinmand, er der også gevinster at hente for danske føde- og drikkevareleverandører.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier