Nestlé-topchef: Plantebaserede fødevarer er en unik mulighed for os

Med ankomsten af de mange plantebaserede alternativer til kød og fisk kan der igen blæses liv i de færdigretter, som for øjeblikket ikke hjælper verdens største fødevarekoncern i retning af sine vækstmål. Snart er koncernen klar med en plantebaseret tunsalat.
Nestlé-topchef Mark Schneider ser salget af plantebaserede fødevarer vokse i fremtiden. | Foto: Pierre Albouy/Reuters/Ritzau Scanpix
Nestlé-topchef Mark Schneider ser salget af plantebaserede fødevarer vokse i fremtiden. | Foto: Pierre Albouy/Reuters/Ritzau Scanpix

I jagten på vækst har Nestlé-topchef Mark Schneider, ligesom så mange andre fødevarer-chefer, blikket rettet mod tendenserne i det plantebaserede felt.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter