FødevareWatch

Carsten Pallesen har fingrene i over 300 kilo bolsjer om dagen

Størstedelen af de mange bolsjer, der ryger ud af den lille fabrik, bliver afsat i vintermånederne, ifølge bolsjekogeren.

(Arkivfoto) Foto: Peter Hove Olesen / Ritzau Scanpix

Den tidligere bager Carsten Pallesen står op hver dag kl. fem for at sætte den første gryde med sukker, glukose og vand sættes over i bolsjekogeriet Almuegaarden i den lille by Lov ved Næstved.

Når arbejdsdagen er overstået kl. 13, har fabrikken mellem 300 og 350 kilo frisklavede bolsjer klar til salg, skriver SN.dk.

"Vi har opskrifter på samtlige bolsjer, men jeg kan dem alle i hovedet," siger Carsten Pallesen til mediet. Ifølge bolsjemageren, som har arbejdet på Almuegaarden i 11 år, afsætter fabrikken størstedelen af produktion i vintermånederne.

Bolsjerne bliver lavet på gammelt maskineri fra 1800-tallet, fremgår det af Almuegaardens hjemmeside.

United Drinks vinder retssag om krænkende shots

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier