Michelinkoks storebror driver engros om natten og pizzeria om dagen

Walid Hallal fra Thisted sætter ovnene i gang, efter pizzeriaet er lukket ned for natten. Han leverer bl.a. til Meny, Superbrugsen og Lidl – sidstnævnte gennem sin Michelin-belønnede lillebror, Wassim Hallal.
Den danske gourmetkok Wassim Hallal, der står bag gryderne hos den Michelin-belønnede restauranten Frederikshøj i Aarhus, har gjort sin storebror til en del af forretningen. | Foto: Anders Brohus / Ritzau Scanpix
Den danske gourmetkok Wassim Hallal, der står bag gryderne hos den Michelin-belønnede restauranten Frederikshøj i Aarhus, har gjort sin storebror til en del af forretningen. | Foto: Anders Brohus / Ritzau Scanpix

Fødevaremyndighederne har fortalt Walid Hallal fra Thisted, at der ikke er mange af hans slags. Om dagen driver han nemlig pizzeria, og om aftenen er han engrosleverandør, hvor han producerer pizzabunde i store mængder til bl.a. Meny, Superbrugsen og Lidl. Sidstnævnte gennem sin Michelin-belønnede lillebror, kokken Wassim Hallal.

Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

"Vi kan lave omkring 300 pizzabunde sådan en aften, og siden vi begyndte på den her engros-produktion for fire år siden, er det blevet til rigtig mange. Nu er vi oppe på cirka 30.000 om året, hvis vi regner Smukfest med," fortæller Walid Hallal til avisen.

Gourmetmad trækker kunder ind i discountbutikker Danske varer og kendis-samarbejder skal nedbryde fordomme mod Lidl Analyse: Så meget betyder michelinstjernerne for de danske restauranter 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter