Analyse: Så meget betyder michelinstjernerne for de danske restauranter

Brancheorganisationen Horesta har lavet en ny analyse blandt de danske Michelin-restauranter, som blandt andet viser, at 40 pct. af de besøgende på de københavnske toprestauranter kommer fra udlandet.
Gourmetrestaurant og takeaway-sted på samme adresse er et koncept, Henrik Yde (th.) har kørt med helt fra starten af på restautant Kiin Kiin. Det sikrer den samlede forretning under Michelin-stjernen. | Foto: Stine Bidstrup
Gourmetrestaurant og takeaway-sted på samme adresse er et koncept, Henrik Yde (th.) har kørt med helt fra starten af på restautant Kiin Kiin. Det sikrer den samlede forretning under Michelin-stjernen. | Foto: Stine Bidstrup

Mandag aften uddeles de årlige stjerner fra Michelin til restauranter i Norden, som i det seneste år har gjort sig så bemærket, at de skal tildeles enten en, to eller tre stjerner for deres kvaliteter.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også