FødevareWatch

Madens Folkemøde vælger ny bestyrelsesformand

Tidligere borgmester afløser Kasper Fogh som bestyrelsesformand for Foreningen Madens Folkemøde.

Foto: Miriam Dalsgaard

Tidligere borgmester i Lejre Mette Touborg, der har rødder i det vestjyske landbrugsland, er blevet valgt som ny bestyrelsesformand i Foreningen Madens Folkemøde.

Den nye bestyrelsesformand afløser dermed Kasper Fogh, der er tiltrådt som særlig rådgiver for kulturministeren.

Gastronomien får sit eget folkemøde

Mette Touborg ser frem til at varetage sin nye position:

"Fødevarebranchen er ikke alene vigtig som eksportsektor, men har betydelig indflydelse på vor tids største udfordring: Klimaforandringerne. Madens Folkemøde er en vigtig begivenhed, som netop sætter fokus på mad og fødevarernes rolle og betydning for vores samfund," udtaler Mette Touborg i en pressemeddelelse fra Foreningen Madens Folkemøde.

Mette Egeskov, konstitueret bestyrelsesformand i foreningen, glæder sig til at byde den nye formand velkommen:

"Mette Touborg er en dygtig leder, der gennem sit engagement i Lejres økologiske omstilling har vist, at hun formår at samle folk med forskellige holdninger om det samme bord. Hun har stærke holdninger til mad, bæredygtighed og vores madkultur generelt, og hun formår at sætte handling bag ordene. Med Mette Touborg som formand har vi de bedste muligheder for at skabe en konstruktiv og åben dialog på tværs af hele madbranchen," udtaler Mette Egeskov.

Madens Folkemøde er en årligt tilbagevendende begivenhed, som over to dage afholdes på Engestofte Gods på Lolland. Arrangementet bliver afholdt for anden gang den 15.-16. maj 2020.

Claus Meyer: Tiden er til at flytte fokus fra Michelinstjerner til Lolland

Formålet med Madens Folkemøde er at samle interessentgrupper og enkeltpersoner til en debat om madkultur og fødevaresystemer. Sigtet er at inspirere, vidensdele og udveksle erfaringer på tværs af hele madbranchen, lyder det fra foreningen.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier