FødevareWatch

Netto-direktør ønsker klimamærkning

Dagligvarekæden har ændret holdning, når det gælder klimamærkninger på fødevarer, der viser, hvor meget varen belaster klimaet og miljøet.

Foto: Laura Bisgaard Krogh/Ritzau Scanpix

Tidligere var Netto modstander af klimamærkninger på fødevarer, men nu er meldingen fra direktør Michael Løve, at klimamærkninger er en god idé.

Det skriver Berlingske.

Klimamærkningerne kan vise forbrugerne, hvor meget de enkelte fødevarer belaster klimaet, og det bakker Netto nu op om.

"Vi har simpelthen skiftet holdning. Vi tror på, at det er det rigtige at gøre, fordi kunderne virkelig gerne vil have hjælp til at vælge de produkter, der belaster miljøet mindst muligt," siger Michael Løve til Berlingske. 

Meldingen fra Netto kommer mandag, hvor direktøren viser erhvervsminister Simon Kollerup (S) rundt i en Netto-butik i Virum, som er blevet indrettet med henblik på, at kunderne skal handle mere klimavenligt ind.

Michael Løve bliver onsdag udpeget som klimapartner for regeringen. Regeringen udpeger i alt 13 klimapartnere i erhvervslivet, der skal samarbejde med politikerne om at lykkedes med klimamålene. Løve skal være formand for klimapartnerskabet for handlen.

Netto sidder tungt på hovedstaden 

Michael Løve: Derfor henter vi ikke en ny landedirektør til Netto 

Mere fra FødevareWatch

Storfisker lider milliontab

Efter flere år med overskud fik den nordjyske storfisker Gullak Arngrimsson i 2020 underskud i GTM Holding ApS, der ejer Rederiet Ruth. Storfiskeren ejer fiskekvoter for 730 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier