FødevareWatch

Netto sidder tungt på hovedstaden

Hver tredje dagligvarebutik i København og på Frederiksberg er klædt i de gule og sorte farver fra Netto. Inden årets udgang har kæden 72 butikker i området.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Landets største dagligvarekæde målt på antallet af butikker sidder også tungt på hovedstaden, skriver Dansk Handelsblad.

Ifølge en optælling har Netto for øjeblikket 61 butikker i københavnske postnumre, mens der på Frederiksberg er ni. Med to åbninger på vej har kæden samlet 72 butikker i området, når 2019 bliver til 2020.

Samlet viser optællingen, at hovedstadens forbrugere i øjeblikket har 218 forskellige dagligvarebutikker at vælge imellem. I Netto har man en moderniserings- og ekspansionsplan, som peger i retning af nye butikker, men om det også er lig med flere Netto'er i det tætbefolkede område, det ønsker kommunikationsansvarlig Kasper Reggelsen ikke at spekulere i.

"Helt overordnet har vi særligt fokus på at udvikle og revitalisere vores butikker og vil meget gerne udvide en del af vores københavnske butikker, som ikke nødvendigvis er de største. Alle de steder, det er muligt, vil vi gerne gøre det," siger han til bladet.

Netto vil åbne fem nye butikker og nå 80 nye konceptbutikker i år

Ung talknuser skal løfte dagligvarekæmpe i "sindssygt hårdt marked"

Ny driftsdirektør udpeget i Netto

Aldi henter ny salgsdirektør hos Netto

Discountsalget vokser i Europa og Danmark ligger i front

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier