FødevareWatch

Ny driftsdirektør udpeget i Netto

Michael Tilsted skifter job i Netto Danmark, når han tiltræder stillingen som driftsdirektør. I de seneste to år har den 32-årige været strategi- og projektchef.

Foto: PR / Salling Group

Et job som strategi- og projektchef i Netto Danmark bliver erstattet med et job som driftsdirektør, når 32-årige Michael Tilsted overtager den position.

Det skriver Dansk Handelsblad med henvisning til et opslag på Linkedin.

"I de sidste to år har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med strategi og projekter i Netto. Jeg har nu fået mulighed for at prøve kræfter med et nyt område og nye udfordringer i Netto, og jeg har med glæde takket ja til stillingen som Sales Operation Director med ansvar for driftsorganisationen," skriver Michael Tilsted i sit opslag på Linkedin.

Anders Stengaard Leer forlader Salling Group efter næsten 20 års ansættelse. Hos konkurrenten Aldi skal han fra 1. december være direktør for centralt salg.

11 talenter fra branchen på fornem liste

Aldi henter ny salgsdirektør hos Netto

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier