FødevareWatch

Stor hotelkoncern åbner for franchise i kædens restauranter og barer

Landets største hotelkæde, Scandic Hotels, vil åbne sine knap 30 hoteller mere for omverdenen, og en vigtig del af konceptet handler om at bane vej for franchise i visse hoteller. Det skal give mere levende hoteller og lokke flere kunder forbi hotellernes spise-og drikkesteder, fortæller direktør.

Karsten Felvang Nielsen er direktør for føde- og drikkevareområdet i Scandic. Foto: Mathies Hvid Toft.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier