FødevareWatch

På Midtsjælland forsøger man at få fart under andelstanken 2.0

I en fødevareklynge med fokus på produktion og kerneforretning, forsøger Henrik Vedel at omsætte gløderne fra en ifølge ham falmet andelsbevægelse til en ny ild, der kan bakke op om lokale produktioner og en bæredygtig agenda.

Kafferisteriet Kaffeværkstedet er blandt beboerne i fødevareklyngen Symbiosen, hvor man har fokus på produktion og de fordele, der ligger i at kunne deles om en række fællesudgifter. | Foto: PR/ Symbiosen

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Hvem er Henning Kjeldsen?

PROFIL: Han er en mand med mange ansigter. I offentligheden er han døbt "kvotekongen", i retssystemet er han tiltalt, men der er også en anden fortælling om storfiskeren Henning Kjeldsen. På havnen i Skagen er han helten og manden, som hjælper de unge fiskere ind på et hårdt marked.

Danæg overtager finsk partner

Danæg-koncernen, der i forvejen ejede omkring en fjerdedel af et finsk pakkeri og produktselskab, har købt resten af selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier