FødevareWatch

På Midtsjælland forsøger man at få fart under andelstanken 2.0

I en fødevareklynge med fokus på produktion og kerneforretning, forsøger Henrik Vedel at omsætte gløderne fra en ifølge ham falmet andelsbevægelse til en ny ild, der kan bakke op om lokale produktioner og en bæredygtig agenda.

Kafferisteriet Kaffeværkstedet er blandt beboerne i fødevareklyngen Symbiosen, hvor man har fokus på produktion og de fordele, der ligger i at kunne deles om en række fællesudgifter. | Foto: PR/ Symbiosen

Deleøkonomi, bæredygtig produktion og andelstanken anno 2019. Tre begreber, der hele tiden ligger lige under overfladen, når man taler med Henrik Vedel, der står bag fødevareklyngen Symbiosen ved Bjæverskov på Midtsjælland.

Siden 2012 har han i nogle gamle mejerilokaler tæt ved motorvejen forsøgt at få mere og mere blus under den ide, som han siden 2007, har sat mere og mere præcise ord på.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier