FødevareWatch

Bæredygtighedsmærke er på vej til restauranter

Indtil nu har restauranter ikke kunnet skilte med deres bæredygtige tiltag, som de ellers kan med økologi. Men nu er der lanceret et bæredygtighedsmærke, og endnu et er på vej.

Foto: Martin Lehmann/Politiken

I en artikel på FødevareWatch efterspurgte kokken Adam Aamann et bæredygtighedsmærke til restauranter, så man, ligesom med Det Økologiske Spisemærke, kan skilte med, hvor bæredygtig restauranten er.

Sådan et mærke er faktisk netop ved at blive rullet ud. Brancheorganisationen for hotel-, restaurant- og turisterhvervet, Horesta, har i længere tid undersøgt netop det, som Aamann efterspørger. Her er man i øjeblikket ved at rulle bæredygtighedsmærket Green Restaurant ud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier