Startup vil udbrede invasiv krabbeart til madproduktion

Strandkrabben er den mest almindelige i Danmark, men samtidig blandt en af de mest invasive arter i verden. Fødevarevirksomheden Fejø Krabber vil opskalere dens produktion af suppe lavet på strandkrabbe.
Foto: Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

Den danske fødevare-startup Fejø Krabber har sporet sig ind på at udnytte den mest almindelige krabberart i Danmark, strandkrabben, på en bæredygtig måde.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også