FødevareWatch

Startup vil udbrede invasiv krabbeart til madproduktion

Strandkrabben er den mest almindelige i Danmark, men samtidig blandt en af de mest invasive arter i verden. Fødevarevirksomheden Fejø Krabber vil opskalere dens produktion af suppe lavet på strandkrabbe.

Foto: Joachim Adrian

Den danske fødevare-startup Fejø Krabber har sporet sig ind på at udnytte den mest almindelige krabberart i Danmark, strandkrabben, på en bæredygtig måde.

Det indebærer bl.a., at virksomheden laver en suppe på strandkrabben, der er blandt de 100 mest invasive arter i verden ifølge organisationen Invasive Species Specialist Group.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Fynsk frugtkoncern fordobler resultatet

I et år hvor omsætningen i Orskov Foods er gået tilbage med hele 11 pct., har den fynske frugtkoncern formået at løfte bundlinjen tilbage på rekordniveau. Lavt prisniveau presser fortsat dansk frugtavl hårdt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier