FødevareWatch

Ny ejere vil have 120 Dominos-pizzeriaer på landkortet

Der er lagt op til et comeback af de mere bemærkelsesværdige, hvis de nye ejere af den danske del af Dominos får held med sine planer om i alt at ville åbne 120 pizzeriaer i Danmark.

Foto: Ritzau Scanpix/Alan Diaz.

Det danske forretningsgrundlag hos pizzakæden Dominos smuldrede hurtigt efter en TV2-udsendelse i det sene 2018-efterår afslørede dårlige hygiejneforhold på flere restauranter, men nu vil de nye ejere af kæden genrejse brandet på dansk jord.

Til Børsen siger Andrew Rennie, der dansk landechef for australske Dominos Pizza Enterprises, som i april købte den danske del for 19 mio. kr., at man over de kommende 10-15 år kan åbne op til 120 restauranter herhjemme.

"Vi har en fornemmelse af, hvad vi kan opnå, men forhåbentligt går det endnu bedre, og så kan det være, at vi måske ender med at åbne endnu flere restauranter," siger han til avisen.

I denne uge åbner den første restaurant i Roskilde, og Dominos Pizza Enterprises er ifølge landechefen klar til at investere et trecifret millionbeløb i forsøget på at genrejse fastfoodkæden.

Dominos Pizza bliver genoplivet i Danmark

Pizzakæde konkurs: Nu har hundredvis af ansatte fået fyreseddel

Konkursramte Dominos kan være på vej til at blive solgt videre

Bestyrelsesmedlem: Afsløringer om dårlig hygiejne fjernede forretningsgrundlaget i Dominos

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier