FødevareWatch

Bestyrelsesmedlem: Afsløringer om dårlig hygiejne fjernede forretningsgrundlaget i Dominos

Pizzakæden har drejet nøglen om i Danmark, og det skyldes en række historier om dårlig hygiejne, fortæller bestyrelsesmedlem til Børsen.

Foto: Ritzau Scanpix/Henning Hjorth

Lørdag kom det frem, at pizzakæden Dominos er gået konkurs i Danmark.

Det skete efter en periode med kritisk omtale, der i første omgang blev udløst af TV2-programmet Operation X, der dokumenterede, at Dominos solgte pizzaer med gammelt kød, havde snydt med datomærkninger og bokse med fødevarer, som ingen medarbejdere kender den præcise holdbarhedsdato på.

Nu erkender Hans Barslund, bestyrelsesmedlem i den danske del af Dominos, at konkursen er et resultat af den massive negative omtale. Det skriver Børsen.

"Det er jo det, der i sidste ende har fjernet forretningsgrundlaget. Men jeg har ikke mere at sige," siger han til avisen.

Dominos Pizza drejer nøglen om i Danmark

Dominos har nu lukket hver tredje danske restaurant i kølvandet på skandale

Skandale får Dominos til at lukke syv butikker

Dominos udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Aldi dropper kontrakt med Deliveroo

Den tyske discountkæde har i kølvandet på ny branchedata, hvor kunderne er vendt tilbage til gamle indkøbsvaner, valgt at stoppe leveringsaftale med Deliveroo.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier