FødevareWatch

Havnemøllerne får ny direktør

Lantmännen Cerealia, der blandt andet er kendt som ejer af Havnemøllerne, Kornkammeret, Amo og Axa, har fået ny direktør.

Foto: Colourbox

Den svenske landmandsejede Lantmännen-koncern har på direktør posten for Cerealia-hovedsædet i Vejle fået en ny kollega.

Ifølge en meddelelse fra CVR er Carl-Peter Gustaf Thorwid 1. juni trådt ud af såvel bestyrelse som direktørjobbet i Lantmännen Cerealiia A/S.

I stedet for svenskeren er det nu Kim Madsen, der er at finde som direktør i selskabet, der blandt andet står bag en lang række morgenmadsprodukter fa Axa og Kornkammeret, men som også omfatter brandet Amo, der laver mel-, brød-, og kageblandinger.

Selskabet har endnu til gode at aflevere sit 2018-regnskab, men tilbage i 2017 faldt omsætningen for sjette år i træk. Omsætningen endte på i alt 662,7 mio. kr. Årets resultat blev sidste år forbedret med lige over 18 mio. kr. til et plus på 10 mio. kr., og det var første gang siden 2006, at selskabet har formået at levere et plus på bundlinjen. En gennemgang af regnskaberne viste, at Lantmännen Cerealia A/S i Danmark i perioden 2000 til 2017 havde tabt 323 mio. kr.

Tørkeramte Unibake-ejere fastholder fødevaresalget

Meget mere end mel: Orklas bagerileverandør udvider paletten

Lantmännen Cerealia graver første plus i årevis frem

Lantmännen udfolder nyt sats og håber på at vende års milliontab

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier