FødevareWatch

Meget mere end mel: Orklas bagerileverandør udvider paletten

En bageribranche under pres har udfordret CBP Bageri i Vejle, som har leveret en stribe beskedne resultater. Men med investeringer i en udvidelse af kundegruppen, i salg af nye ydelser og i færdige koncepter til bagerne håber direktøren på anderledes fremtid.

Foto: Sarah Christine Nørgaard/ Ritzau Scanpix

Fødevarekoncernen Orklas danske bagerileverandør, CBP Bageri i Vejle, har i en årrække klaret sig igennem med små etcifrede millionoverskud i et bagerimarked i opbrud. Alligevel ser selskabet stadig bagerne som hovedkundegruppen. CBP Bageri satser dog også på at nå nye industrikunder og på at sælge nye ydelser som koncepter, kundeanalyser og onlinesystemer til bagerbutikkerne.

CBP Bageri med 98 ansatte er totalleverandør af alt til bagerbutikker og supermarkedsbagere inkl. butiksindretning, skilte, æsker og poser. I 2017 fik selskabet et overskud på 4,4 mio. kr. mod 5,8 mio. kr. året før. Overskuddet har ligget på dette niveau i en årrække, og set i forhold til en omsætning på hele 460 mio. kr. i 2017 og 442 mio. kr. i 2016 er nettoresultaterne beskedne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Brancheforening får ny formand

De 50 medlemmer i brancheforeningen for plantebaserede fødevarer, Plantebranchen, får ny formand, der nok er kendt af de fleste i den sfære.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier