FødevareWatch

Chr Hansens nye ingrediens skal reducere sukker i mejeriprodukter

Den danske ingredienskæmpe melder sig på banen med en ny sød kultur, der skal gøre mejeriprodukter naturligt sødere, så producenter kan droppe den tilsatte sukker.

Foto: PR Chr. Hansen

Den danske milliardforretning Chr. Hansen er klar med en ny form for kultur, der skal gøre det muligt for producenter naturligt at gøre fermenterede mejeriprodukter sødere.

Derved giver ingrediensen producenterne mulighed for at reducere den tilsatte sukker i f.eks. yoghurt, skriver ingredienskoncernen i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier