FødevareWatch

Markant Chr Hansen-skikkelse stopper til sommer

Christoffer Lorenzen, direktør for divisionen Food Cultures & Enzymes i Chr. Hansen, har efter godt et år i ingrediensproducentens direktion sagt op. Han skal i stedet være topchef i en svensk farma-virksomhed.

Den 43-årige Christoffer Lorenzen, der i dag er leder af Chr. Hansens største forretningsområde, Food Cultures & Enzymes, skal have nyt arbejde.

Ifølge Børsen stopper han efter 11 års arbejde i ingredienskoncernen med udgangen af juni, for derefter at tiltræde stillingen som topchef i den svenske farma-virksomhed Karo Pharma.

Christoffer Lorenzen startede i Chr. Hansen i marts 2008 og har haft forskellige stillinger i salg og marketing, deriblandt Director of Marketing i Animal Health & Nutrition Business, og Vice President for Central & Eastern Europe.

I 2013 blev han udnævnt til Senior Vice President, Commercial Development i Cultures & Enzymes Division, og i 2016 udnævnt til EVP, Food Cultures and Enzymes Business Unit. I januar 2018 fik han plads i selskabets direktion, men den plads forlader han altså til sommer.

Før tiden i Chr. Hansen var Christoffer Lorenzen ansat i H. Lundbeck A/S, hvor han bestred posten som Head of Corporate Strategy and M&A.

I Chr. Hansen erstattes han af Jacob Vishof Paulsen, der er chef for Europa, Mellemøsten og Afrika samt de nordamerikanske regioner. Han har været hos Chr. Hansen siden oktober 2006.

Chr. Hansen: Direktører handler aktier

Chr Hansen er klar hvis veganertendensen for alvor slår igennem

Nyt direktionsmedlem udpeget i Chr Hansen

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier