FødevareWatch

Danish Crown-selskab får ny direktør

Det Danish Crown-ejede selskab Scan-Hide har fundet ny mand til posten som direktør i selskabet.

43-årige Michael Søndergaard tiltræder fra 1. maj stillingen som direktør i Scan-Hide.

Det Danish Crown-ejede selskab Scan-Hide skal have ny direktør. Valget er faldet på 43-årige Michael Søndergaard, der har haft en vidt forgrenet karriere i først vestjyske slagterier og siden Danish Crown koncernen. Han tiltræder sin nye stilling 1. maj.

Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

I de kommende måneder vil Michael Søndergaard køre parløb med den afgående direktør i Scan-Hide Jesper Burgaard, inden den nye direktør overtager styrepinden i selskabet, fremgår det.

"Michael Søndergaard har en meget bred og alsidig erfaring i fødevarebranchen. Han har tilbragt 16 år af sin karriere i udlandet, hvor han har samlet sig en bred international erfaring indenfor alt fra indkøb og produktion til ledelse og ikke mindst afsætning. Samtidig har han den store fordel, at han taler italiensk, for Italien er et vigtigt omdrejningspunkt i den globale handel med skind fra kreaturer," siger Finn Klostermann, der adm. direktør for Danish Crown Beef og formand for bestyrelsen i Scan-Hide A.m.b.a., i meddelelsen.

Michael Søndergaard har boet en årrække i England, men vendte hjem i 2018 og ser frem til at starte i den nye stilling hos Scan-Hide.

"Jeg glæder mig rigtigt meget til opgaven. Indtil nu har jeg altid arbejdet med kød, men mønsteret i både produktion og salg ligner kødbranchen rigtigt meget, så nu skal jeg have lært markedet for huder at kende. Samtidig vil jeg bruge de første måneder til at identificere, hvor der er mulighed for at skabe vækst og udvikle Scan-Hide," lyder det fra den nye direktør i meddelelsen.

Brødmand skal lede Danish Crown-selskab

Sultne kinesere sender slagteri på overarbejde i påsken

Danish Crown udsat for trussel om forgiftning 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier