Jensens Food flytter polsk sous vide-produktion til Struer

Fredag starter Jensens Food i Struer en ny produktionslinje, der skal lave færdigretter, som hidtil er blevet produceret i Polen.
Foto: Jan Dagø/ritzau/Arkiv
Foto: Jan Dagø/ritzau/Arkiv

Udover at være datterselskab i den pressede Jensens Bøfhus-koncern har Jensens Foods A/S fra Struer i de senere år også på egen krop mærket, hvordan det i en periode har været svært at tjene penge. Men siden starten af 2018 har der været sorte tal i talrækkerne, og i denne uge manifesterer fremgangen sig i færdigretsselskabet sig så i åbningen af en ny produktion i hjembyen.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

På den nye produktionslinje, der tager over efter en produktion, som hidtil har fundet sted i Polen, er en såkaldt sous vide-linje. Her bliver råvarerne vakuumpakket og langtidstilberedt i et vandbad, der har en konstant temperatur, og det er på sigt planen, at man vil lave op til 12 forskellige nye produkter.

"Der er ikke mange sous vide-linjer i Danmark i øjeblikket, og faktisk har vores sous vide-produktion indtil for nylig foregået i Polen, men det var vigtigt for os med et større overblik, så vi opsagde kontrakten og besluttede, at det var på tide at tage produktionen hjem til Struer og selv bygge en sous vide-linje," siger konstitueret direktør Paul Taylor, der tilføjer, at man planlægger at investere yderligere i de kommende tre år.

Carlsberg erobrer Jensens Bøfhus fra Royal Unibrew

Hilton køber op i voksende markeder

Carmo Food har kurs mod den halve milliard

Kødselskab bliver medejer af convenienceproducent

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter