FødevareWatch

Jensens Food flytter polsk sous vide-produktion til Struer

Fredag starter Jensens Food i Struer en ny produktionslinje, der skal lave færdigretter, som hidtil er blevet produceret i Polen.

Foto: Jan Dagø/ritzau/Arkiv

Udover at være datterselskab i den pressede Jensens Bøfhus-koncern har Jensens Foods A/S fra Struer i de senere år også på egen krop mærket, hvordan det i en periode har været svært at tjene penge. Men siden starten af 2018 har der været sorte tal i talrækkerne, og i denne uge manifesterer fremgangen sig i færdigretsselskabet sig så i åbningen af en ny produktion i hjembyen.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

På den nye produktionslinje, der tager over efter en produktion, som hidtil har fundet sted i Polen, er en såkaldt sous vide-linje. Her bliver råvarerne vakuumpakket og langtidstilberedt i et vandbad, der har en konstant temperatur, og det er på sigt planen, at man vil lave op til 12 forskellige nye produkter.

"Der er ikke mange sous vide-linjer i Danmark i øjeblikket, og faktisk har vores sous vide-produktion indtil for nylig foregået i Polen, men det var vigtigt for os med et større overblik, så vi opsagde kontrakten og besluttede, at det var på tide at tage produktionen hjem til Struer og selv bygge en sous vide-linje," siger konstitueret direktør Paul Taylor, der tilføjer, at man planlægger at investere yderligere i de kommende tre år.

Carlsberg erobrer Jensens Bøfhus fra Royal Unibrew

Hilton køber op i voksende markeder

Carmo Food har kurs mod den halve milliard

Kødselskab bliver medejer af convenienceproducent

Mere fra FødevareWatch

Nye slikbutikker på nettet holder fast i coronaoptur

Med medvinden fra blandt andet den lukkede grænsehandel og de slikhungrende danskere i ryggen klarede danske online slikbutikker sig godt igennem 2020. Nu melder spørgsmålet sig: Kan man blive ved med at sælge slik på nettet, efter coronaen har lettet sit tag?

Arla-bestyrelse udpeger ny næstformand

Arlas bestyrelse har udnævnt afløser til svenske Heléne Gunnarson, som har besluttet at træde ud af andelskoncernens bestyrelse, forud for den kommende nye strategiperiode skydes igang.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier