Udover at være datterselskab i den pressede Jensens Bøfhus-koncern har Jensens Foods A/S fra Struer i de senere år også på egen krop mærket, hvordan det i en periode har været svært at tjene penge. Men siden starten af 2018 har der været sorte tal i talrækkerne, og i denne uge manifesterer fremgangen sig i færdigretsselskabet sig så i åbningen af en ny produktion i hjembyen.
Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.
På den nye produktionslinje, der tager over efter en produktion, som hidtil har fundet sted i Polen, er en såkaldt sous vide-linje. Her bliver råvarerne vakuumpakket og langtidstilberedt i et vandbad, der har en konstant temperatur, og det er på sigt planen, at man vil lave op til 12 forskellige nye produkter.
"Der er ikke mange sous vide-linjer i Danmark i øjeblikket, og faktisk har vores sous vide-produktion indtil for nylig foregået i Polen, men det var vigtigt for os med et større overblik, så vi opsagde kontrakten og besluttede, at det var på tide at tage produktionen hjem til Struer og selv bygge en sous vide-linje," siger konstitueret direktør Paul Taylor, der tilføjer, at man planlægger at investere yderligere i de kommende tre år.
Carlsberg erobrer Jensens Bøfhus fra Royal Unibrew
Hilton køber op i voksende markeder
Carmo Food har kurs mod den halve milliard
Kødselskab bliver medejer af convenienceproducent