FødevareWatch

Kødselskab bliver medejer af convenienceproducent

Det danske kød- og engrosselskab Carmo Food Nordic har købt sig ind i virksomhed med speciale i convenience.

Foto: Jan Dagø/ritzau/Arkiv

Carmo Food Nordic A/S har købt sig ind i danske Leco Convenience Food A/S, der producerer sous vide fødevarer til detail og cateringbranchen.

Det oplyser Carmo Food Nordic i en pressemeddelelse.

"Vi har længe ledt efter muligheden for at etablere et tættere samarbejde med en producent i Danmark, for at blive endnu bedre til at imødekomme vores kunders ønsker. Vi er overbevist om, at vi med vores stærke leverandørnetværk og vores salgsorganisation kan bidrage til at sætte ekstra gang i Lecos produktion," siger Ejner Sørensen, der er adm. direktør i Carmo Food Nordic, i meddelelsen.

Sous vide er en måde at pakke fødevarer, så de eksempelvis opnår en længere holdbarhed. Det kan f.eks. være vakuumpakning af kød.

Carmo Food Nordic leverede i det seneste regnskab fra 2016/17 et plus på 8,4 mio. kr., hvilket var en tilbagegang på 1,3 mio. kr. i forhold til det tidligere regnskab.

Dog gik selskabets bruttofortjeneste frem fra 26,9 mio. kr. i 2015/16 til 27,2 mio. kr. i 2016/17, selskabet oplyser ikke dets omsætning.

Leco Convenience Food A/S præsenterede et minus på 940.744 kr. i 2016, mod et minus på 366 kr. året før. Selskabets omsætning fremgår heller ikke af årsregnskabet, men bruttofortjenesten lå på 469.065 kr. i 2016, der er det senest offentliggjorte regnskab.

Foodservice Danmark henter frugt- og grøntdirektør i Coop

Kendt københavnsk kaffekæde serverer beskedent overskud

Fynsk kødselskab går i offensiven - vil konkurrere med Tulip

Mere fra FødevareWatch

Ny formand i nordjysk fiskekoncern

Fiskekoncernen Seafood Danmark fik i sommer ny koncernchef, og nu er der også kommet ny bestyrelsesformand i selskabet med de store vækstambitioner.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier