FødevareWatch

Carmo Food har kurs mod den halve milliard

Det går fremad med stormskridt i de dele af Nørresundby-selskabet Carmo Food, som har med toplinjen at gøre. Efterspørgslen efter convenience er stigende, men investeringer tager en luns af overskuddet.

Gennem blandt andet salget af en lang række sous vide-produkter fra Leco Convenience Food har Carmo Food fået foden inden for i detailhandlen. | Foto: Jan Dagø/Polfoto

Interessen for de nemme middagsmåltider er stor som aldrig før, og udover den hurtige frostpizza og de nemme salater, er der også godt gang i udviklingen af kødprodukter, der kan hamle op med stegepandernes og grydernes resultater.

Folk råber på convenience-produkter for øjeblikket, og det er noget vi ser i både detail og i foodservice.

Ejner Sørensen, adm. direktør, Carmo Food Nordic A/S

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier