FødevareWatch

Campbells suppeformand takker af

Campbell Soups bestyrelsesformand siden 2015, 70-årige Les Vinney, har besluttet, at han ikke længere vil sidde for bordenden i den store fødevarekoncern.

Foto: Amy Sancetta/AP/POLFOTO/arkiv

Forandringer har der været masser af i toppen af den amerikanske supperkoncern Campbell Soup, som ejer den danske kageproducent Kelsen fra Nr. Snede.

I de seneste måneder har den øverste ledelse været under hårdt pres fra hedgefonden Third Point, der som aktionær har ønsket at præge koncernen til at gå i nye retninger og blandt andet frasælge Kelsen og andre virksomheder, der ligger uden for kernen i Campbell Soup.

Kort efter nytår fik koncernen efter måneders søgen ny topchef i form af Mark Clouse, og nu skal der så også findes en ny bestyrelsesformand, skriver Financial Times.

70-årige Les Vinney har af personlige årsager valgt at trække sig omgående.

Bestyrelsesformanden har siddet på posten siden 2015, og var forinden det leder af forskellige dele af Campbell Soup-forretningen.

Frem til udpegelsen af en ny permanent bestyrelsesformand er det forhenværende og midlertidige topchef Keith McLoughlin, der får pladsen som bestyrelsens vigtigste person.

Kelsen-ejere får ny topchef

Kelsen-ejer intensiverer jagten på en ny topchef Campbell Soup vil sælge Kelsen

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier