FødevareWatch

Ny tænketank skal gøre op med danskernes conveniencetrang

Ideen om det hjemmelavede aftensmåltid er i frit fald, og skal danskerne fortsat have lyst til at lave maden selv, skal der nye svar på bordet. Det mener man i Madkulturen, hvor man nu nedsætter en bredt funderet tænketank.

Foto: Mie Brinkmann/Polfoto

Om 10 år vil kun ét ud af ugens aftensmåltider være hjemmelavet i de danske familier. 

Om 20 år ved børnene ikke, hvad de skal bruge et køkken til.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier