FødevareWatch

Honningproducent vil flyde ind i andre produkter

Den danske honningproducent Jakobsens har en ambition om, at virksomhedens honning skal sælges til drikkevareindustrien.

Foto: jakobsens Honning PR.

Honningproducenten Jakobsens, der har base i Aulum i Midtjylland, ser et stort potentiale i sælge sin honning som ingrediens til andre producenter.

Det skriver Finans.

Ambitionen er, at det nye sats skal løfte virksomhedens omsætning tilbage til niveauet fra 2016, siger Helle Reinevald, adm. direktør i Jakobsens, til mediet.

"Vi har en ny, stor satsning, hvor vi vil levere naturlige sødemidler, som eksempelvis honning, agave sirup og agaveinulin eller tapiocasirup til industrien - især drikkevareindustrien, hvor vi har set et hul. Derudover kommer vi med honning-bolsjer og -dressinger i løbet af 2019," lyder det.

Omsætningen i regnskabet er ikke oplyst, men bruttofortjenesten for 2018 ligger på 28,7 mio. kr. mod 7,2 mio. kr. året før. Årets resultat ender på 4,8 mio. kr. mod 620.000 kr. i 2017.

Jakobsens ser stort potentiale i foodservice og horeca

Honningmangel sender Jakobsens i offensiven

Stor kinesisk kontrakt til dansk honningproducent

Skandinaviens største honningproducent køber Aulumgård 

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier