Jakobsens ser stort potentiale i foodservice og horeca

For at skabe ny vækst vil Skandinaviens største honningproducent i den kommende tid vende salgsapparat og produktion mere i retning af foodservice og horeca.
Helle Reinevald adm. direktær og medejer af Jakobsens. | Foto: jakobsens Honning PR.
Helle Reinevald adm. direktær og medejer af Jakobsens. | Foto: jakobsens Honning PR.

Honningproducenten Jakobsens, der har base i Aulum i Midtjylland, ser et stort potentiale i at øge salget til foodservice og horeca-segmentet, der oplever markant vækst i disse år.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også