FødevareWatch

Burgerkæde får sur smiley og bøde for dårlig hygiejne

Grillen Burgerbar, der har otte restauranter i Jylland og på Sjælland, får en sur smiley og bøde på 10.000 kr. for dårlig rengøring.

Foto: Rumle Skafte

Fødevarestyrelsen uddeler bøde på 10.000 kr. og en sur smiley for dårlig rengøring til burgerkæden Grillen, efter den har aflagt et besøg i restauranten på Christianshavn. Det skriver TV 2 Lorry.

Styrelsen fandt køkkenet fedtet og støvet med gullige madrester og fedt på væggen. Restauranten har fået anmærkninger ved tre ud af de seneste fire kontrolbesøg, skriver mediet.

Adm. direktør og partner i Grillen Burgerbar, Thomas Rasmussen, skriver i en mail til TV 2 Lorry, at burgerkæden går meget op i, at der i deres restauranter drives med Fødevarestyrelsens bedste anmærkninger.

"Derfor er vi ekstremt kede af den hændelse, som er opstået på en af vores restauranter, og vi tager selvfølgelig situationen dybt seriøst," skriver han til mediet.

Dominos har nu lukket hver tredje danske restaurant i kølvandet på skandale

Guldbagere kæmper med hygiejnen

Et af Aarhus' ældste pizzeriaer får sur smiley

Mere fra FødevareWatch

System Frugt slutter af med røde tal

Året 2020 byder på underskud for salget af tørret frugt og nødder hos aarhusianske System Frugt. Selskabet blev sidste år solgt til Urtekram-ejeren Midsona.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier