FødevareWatch

Cateringvirksomheder vil samle branchen i ny forening

Cateringbranchen skal samles i en ny forening, Danske Frokost- og Cateringleverandører, som ligger under paraplyorganisationen FødevareDanmark.

Foto: Catering Danmark

En række cateringvirksomheder er gået sammen om at skabe en ny forening under paraplyorganisationen FødevareDanmark. Ambitionen er at samle branchen, fremgår det af en pressemeddelelse.

Foreningen Danske Frokost- og Cateringleverandører har etableret en bestyrelse bestående af seks mand, som inviterer 150 cateringvirksomheder til informationsmøde 26. marts.

"Vi tror på, at vi som ny forening kan være med til at skabe et løft for hele branchen. Det handler både om, at vi får en organisation, som kan levere brancherelevant rådgivning og støtte, og om at vi som forening står stærkere i det fødevarepolitiske spil," udtaler Thomas Tranberg, formand for Danske Frokost- og Cateringleverandører, der til daglig ejer og driver Smagssans, i meddelelsen.

Foreningen vil arbejde for at lave en certificering og et kvalitetsstempel for at sikre gennemsigtighed, så kunderne ved, at der er tale om et professionelt køkken.

FødevareDanmark tæller 700 små- og mellemstore virksomheder og har tilsvarende foreninger som Danske Slagtermestre, Danmarks Fiskehandlere, Ostehandlerforeningen for Danmark, SMV Fødevarer og Smagen af Danmark.

Kokkelandsholdet henter ny direktør

Catering Danmark-formand efter exit: Jeg er meget ærgerlig

Antallet af slagtere og fiskehandlere er rekordlavt

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier