Antallet af slagtere og fiskehandlere er rekordlavt

Iværksættere og unge har ikke mod på en tilværelse som slagter eller fiskehandler. Det er hovedårsagen til, at antallet af mindre butikker fortsætter med at falde. I brancheorganisationen Fødevaredanmark vækker det både bekymring og undren.

Flere danske byer kan se frem til en fremtid uden specialforretninger med kød og fisk, hvis den nuværende udvikling ikke snart vendes. Sådan lyder spådommen i brancheorganisationen Fødevaredanmark, der repræsenterer blandt andet slagternes og fiskehandlernes brancheforeninger

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også