FødevareWatch

Sticks'n'Sushi-stifter: Restauratører har ikke råd til at droppe bæredygtig omstilling

Restaurationsbranchen skal imødekomme gæsternes grønne krav, ellers mister den sin berettigelse, skriver Kim Rahbek, Sticks’n’Sushi-stifter og talsperson for Restauratørernes Garantiordning, i et debatindlæg.

Foto: Presse/Sticks'n'Sushi

Skal den positive udvikling, hvor flere og flere danskere oftere og oftere spiser ude, til gavn for den danske restaurationsbranche fortsætte, skal branchen sammen med fødevareproducenterne have et klart blik for, at der skal bæredygtige alternativer på tallerknerne.

Det skriver Kim Rahbek, Sticks’n’Sushi-stifter og talsperson for Restauratørernes Garantiordning (Rega), der er et fællesskab for 17 virksomheder, 250 restauranter og 7500 medarbejdere, i et debatindlæg på Altinget.dk.

"Når folk i branchen fortæller mig, at de ikke har råd til en bæredygtig omstilling af deres virksomhed, kan jeg klart sige, at det er noget vrøvl. Og i mine øjne, har de ikke råd til at lade være. Kan det i sidste ende betyde, at man som restaurant må skrue lidt på priserne? Måske. Også i den sammenhæng hænger pris og kvalitet sammen. Men hvis ikke vi som virksomheder er parate til at tage den dialog med gæsterne, tror jeg ikke, at vi har en berettigelse eller plads på markedet i fremtiden," skriver han i debatindlægget.

Sticks'n'Sushi-grundlægger vil lægge pres på producenter med milliardomsætning i ryggen

Sushikæde investerer sig til nyt stort underskud

Pioner fra San Francisco mener at have fundet vejen til CO2-neutral mad

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier