FødevareWatch

Sticks'n'Sushi-grundlægger vil lægge pres på producenter med milliardomsætning i ryggen

En række restauratører er gået sammen for at lægge tryk på en mere bæredygtig omstilling i egen forretning og ikke mindst hos leverandørerne. Sticks'n'Sushi-stifter og talsmand for fællesskabet uddyber, hvorfor de ikke har råd til at lade være.

Foto: Presse/Sticks'n'Sushi

I maj gik en række konkurrerende restauratører sammen for at lægge pres på egen forretning såvel som leverandørernes. Målet er at tage et større samfundsansvar.

Fællesskabet hedder Restauratørernes Garantiordning (Rega) og tæller i dag 17 restaurationer med 250-300 restauranter, 7500 medarbejdere og en samlet omsætning på i alt 1,5 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier