Pioner fra San Francisco mener at have fundet vejen til CO2-neutral mad

Anthony Myint og Mikkeller præsenterer en forretningsmodel, hvor restauranter går med i kampen mod verdens klimaforandringer ved at CO2-kompensere for produktionen. "Kunden har muligheden for at takke nej til at betale det ekstra. Og så betaler restauranten," siger manden bag modellen.
Mikkel Borg Bjergsø bag Mikkeller (tv.) og amerikanske Anthony Myint er gået sammen om at åbne Vesterbro Chinese Food i København. Restauranten er CO2-neutral - et koncept de to håber resten af branchen vil samle op. | Foto: Mikkeller
Mikkel Borg Bjergsø bag Mikkeller (tv.) og amerikanske Anthony Myint er gået sammen om at åbne Vesterbro Chinese Food i København. Restauranten er CO2-neutral - et koncept de to håber resten af branchen vil samle op. | Foto: Mikkeller

Mange bække små gør en stor å, lyder et gammelt ordsprog, og det praktiserer klimaforkæmperen og restaurantejeren fra San Francisco Anthony Myint efter bedste evne.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter