FødevareWatch

Pioner fra San Francisco mener at have fundet vejen til CO2-neutral mad

Anthony Myint og Mikkeller præsenterer en forretningsmodel, hvor restauranter går med i kampen mod verdens klimaforandringer ved at CO2-kompensere for produktionen. "Kunden har muligheden for at takke nej til at betale det ekstra. Og så betaler restauranten," siger manden bag modellen.

Mikkel Borg Bjergsø bag Mikkeller (tv.) og amerikanske Anthony Myint er gået sammen om at åbne Vesterbro Chinese Food i København. Restauranten er CO2-neutral - et koncept de to håber resten af branchen vil samle op. | Foto: Mikkeller

Mange bække små gør en stor å, lyder et gammelt ordsprog, og det praktiserer klimaforkæmperen og restaurantejeren fra San Francisco Anthony Myint efter bedste evne.

Amerikaneren har længe været aktør på restaurantfronten særligt i hjembyen, og siden 2013 har han arbejdet på at få restauranter med på sin klimavogn gennem nonprofitorganisation Zerofoodprint, som han står i spidsen for.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier