FødevareWatch

Arla vil investere 3,4 milliarder i år

Mejerikoncernen vil sideløbende med det store spareprogram Calcium fastholde et højt investeringsniveau. I 2019 er det planen, at der i alt skal investeres 3,4 mia. kr. i nye projekter, og dermed fastholder man det høje investeringsniveau fra 2018.

Foto: /ritzau/Jens Dresling/

Planen for nye investeringer er altid lang i mejerikoncernen, og 2019 bliver som så mange andre år et stort investeringsår for Arla.

Ved siden af Calcium-spareprogrammet, der blev rullet i gang sidste forår, og som samlet skal sikre besparelser på ca. 3 mia. kr. i løbet af de kommende tre år, har Arla en stor investeringplan, hvor andelskoncernen vil investere knap 4 mia. kr. frem mod 2020. 2,2 mia. kr. skal bruges til at sikre en "konkurrencedygtig mælkepris", mens yderligere cirka 750 mio. kr. skal investeres i nye vækstinitiativer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier